Cansuyu ve Anadolu Gençlik Derneği Deprem Bölgesine Gitti

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Cansuyu Derneklerinin Ünye şubelerinden yardım tırı Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki depremzedelere yardım için yola çıktı.

Türkiye’nin tek yürek olup adeta seferberlik ilan edercesine 3 gündür yardımların ulaştırılmaya çalışıldığı deprem bölgesine, 12 kişilik gönüllü ekipleri ile birlikte depremzedelere yönelik su, battaniye, yorgan, çocuk bezi, kuru gıdadan oluşan yardımlar büyük küçük demeden büyük bir titizlikle yardım tırına yerleştirildi.
AGD Ünye Şube Başkanı Kenan Ölmez ve Cansuyu Ünye Şube Başkanı Necati Ustaoğlu öncülüğünde olan AGD ve Cansuyu Ünye Şubeleri bir tır malzeme doldurarak Kahramanmaraş Elbistan’daki depremzedelere doğru yola çıkardı.

Vatandaşların yardım etme konusundaki duyarlılığını, birlik ver beraber olma duygusu ile her bir koldan destek verildiğini söyleyen Cansuyu Ünye Şube Başkanı Necati Ustaoğlu;

“Cansuyu ve Anadolu Gençlik Derneği Ünye temsilcileri olarak, bir tır temel gıda maddeleri, yorgan, yastık, battaniye, klima gibi ihtiyaçlarını tedarik ederek gönüldaşlarımızla birlikte yola çıkacağız. 12 kişilik bir ekibimizle oradaki kardeşlerimiz için elimizden geleni yapacağız inşallah. Herkes canı gönülden orada olmak istiyor ancak bunun olması mümkün değil şuanda. Çok üzücü bir durum yaşıyoruz. Ölenlerimize Allah rahmet eylesin. Yaralı kardeşlerimize Rabbim şifa versin. Allah herkesin yardımcısı olsun” dedi.

“Elimizden Geleni Yapacağız”

Anadolu Gençlik Derneği Ünye Şubesi Başkanı Ahmet Enes Bülbül, yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi:
“Tüm Türkiye’nin büyük bir üzüntü ile öğrendiği depremi bizde üzüntü ile öğrendik. Ünye olarak hemen teşkilatlanıp AGD Ünye Şubesi ve Cansuyu Derneği Ünye Şubesi adına yardım kampanyası başlattık. Milletimizin yoğun teveccüh gösterdiği eşya ve gıda yardımı topladık. Bu akşam itibari ile bölgeye hareket ediyoruz. Elbistan’a gidiyoruz. Orada ihtiyaç sahiplerine ihtiyaçlarını ulaştıracağız. Bizden ne bekleniyorsa ne yapılması gerekiyorsa yapacağız.” dedi.

admin

admin

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu