Milletvekili Adıgüzel’den Ünye Ziraat Odası’na Tebrik!

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Ünye Ziraat Odası Başkanlığına tekrar seçilen Başkan Osman Sarıkahraman’ı ziyaret etti.

Ünye CHP ilçe teşkilati ile birlikte 3. kez Ünye Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Osman Sarıkahraman’a tebrik ziyaretinde bulunarak, yeni döneminde başarılar dileyen CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Başkan Kahraman için “Kendisi benim sahadaki mihmandarlarımdan, partnerlerimden birisidir!” ifadelerini kullandı.

Türkiye’yi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyip yaraların biran önce sarılma temennilerinde bulundu. Yıkılan sadece binalar değil, yıkılan hayallerimiz kırılan kalplerimiz var. Birçok şeyi tamir etmeliyiz diyerek üzüntüsünü de dile getirdi.

 

Adıgüzel, Osman Başkan Sahada Fikir Aldığım İnsanlardan Bir Tanesi

Milletvekili Adıgüzel, Türkiye’deki tarım ve ziraat alanındaki sorunlarını gündeme taşıması, ziraatçılara alternatifler sunması, gündemdeki diğer konulara yakınlığı ile bizim işimizi çok kolaylaştırıyor. Böyle insanlara ihtiyacımız var diyerek ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman’a hitaben,

“Osman Başkanım gerek fındıkla ilgili, gerekse bölgemizin ziraatı ile ilgili birçok konuyu dile getirirken benim fikir aldığım, bana mihmandarlık yapan başkanlarımızdan birisi. Ben hekim olarak bir fikir oluştururken, çıkıp bir şey söylerken birilerinin dediği gibi kafamızdan söylemiyoruz. Eğer bugüne kadar çok büyük bir hata yapmadıysak ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni de kamuoyunu da doğru bir şekilde yönlendirmişsek ve doğru şeyler söylemişsek bunda Osman Başkan’ım ve ekibinin de büyük katkısı var. Benim sahadaki mihmandarlarımdan, partnerlerimden birisidir kendisi”dedi.

 

Başkan Sarıkahraman: “ Kaldığımız Yerden Devam”

3 Şubat tarihinde yapılan seçimlerle delegelerin oylarının çoğunu alarak Ziraat Odası Başkanlığına tekrar seçilen Osman Sarıkahraman, bütün delegelere basın yolu ile bir kez daha teşekkürlerini ileterek, “Kaldığımız yerden devam” dedi.

Başkan Sarıkahram, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve beraberindekilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine şu şekilde devam etti;

 

“Ziyaretiniz için şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık. 3 Şubat tarihinde gerçekleşen 26. olağan kongresinde 3. kez delegelerimiz bizi bu göreve layık gördüler. Biz de Ünye Ziraat Odası’nda bugüne kadar yaptığımız işi birkaç çıta daha yükselterek devam ettirmeye çalışacağız. Bütün amacımız Ünye çiftçisine yardımcı olmak. Fındığın yanında spesifik ürünlerle alakalı ne tür yardımcı olabiliriz, Ünye çiftçisine hangi anlamda yardımcı olabiliriz, bunların yollarını yönetim kurulu üyelerimizle birlikte konuşup, tartışıp kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

Haber: Gülten KODAL

admin

admin

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu