USD34,19
EURO37,07
GBP44,73
BIST9.002,34
GR. ALTIN2.978,17
BTC2.311.988,08
  1. Haberler
  2. Ünye
  3. Ünye 1957 Spor’a Talip Var

Ünye 1957 Spor’a Talip Var

Ünye 1957 Spor’a Talip Var
Ünye 1957 Spor’a Talip Var
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden yeşil beyazlı Ünye 1957 Spor sezonun bitmesine bir hafta kala yeni sezon için kongreye gitme düşüncesinde olduğundan başkanlık için İstanbul’dan iş insanı ben kulübe talibim dedi.

Takımı Almak İçin Talipler Var

Kulüp başkanlığını geçtiğimiz yıl yapılan kongre ile alan iş insanı Murat Narin o dönem yaptığı açıklamada Ünye 1957 Spor öyle bir konuma getireceğiz ki kulüp başkanlığını kim yapsın değil, kulübü hangi iş insanı kongrede alacak acaba diye sorgulanan bir duruma getireceğiz demişti ve sezon bitmeden de bu gerçekleşmiş oldu.

Geçtiğimiz sezonda yaşanılan sıkıntılar yaşanmaması adına sezon bitiminde kongre kararı alacaklarını belirten kulüp başkanı Murat Narin “Biz görevi devraldığımızda neredeyse sezon başlamak üzere idi, yeni gelecek yönetimin önünü açmak ve rahat sezona hazırlanmaları için Olağanüstü kongreyi yakın bir zamana alacağız. Kulüp başkanlığına talip olan arkadaşlara da gerekli yardımı yapacağız ve gelecek sezona iyi bir başlangıç yaparlar” dedi.

Genç İş Adamı Çakır “Basamakları Emin Adımlarla Çıkacağız”

Aslen Akkuş nüfusuna kayıtlı olan ve İstanbul’da ikamet eden İş İnsanı Fatih Çakır “Benim Ünye’ye bir vefa borcum var, onu ödemek istiyorum. Ünye’nin spor adına buralarda olmaması gerekir, bu takım 2. Lig görmüş ve mazisinde çok başarı dolu geçmişi olan bir kulübün buralarda olmaması gerektiğine inandığım için talip oldum. Ünye adı nerede geçerse geçsin hep en önde olmasını istediğim için, Karadeniz’in en güzel şehri olduğu için bu şehrin adını yukarılara taşımak adına talip oldum. Tabı bu benim tek başıma yapacağım bir olay değil, İstanbul başta olmak üzere yüreği, gönlü Ünye diye atan tüm büyüklerimle ve İş insanlarımızla yapacağımız istişareler sonucunda güzel bir oluşum içindeyiz. Önümüzde ki süreci en iyi şekilde değerlendirip yeşil beyazlı ekip önce 3. Lig ve ardından basamakları tırmanmak adına gerekli çalışmaları yapacak güçteyiz” açıklamasını yaptı.    

Giriş Yap

Ünye Haber-Alp Tv-Ünye Tv-Ünye Haberleri-Haber Ünye-Alp Haber-Alp Medya Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!