USD34,29
EURO37,03
GBP44,60
BIST8.908,47
GR. ALTIN3.029,22
BTC2.320.314,46
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Altınordu’da Meclis CHP’li Üyelerden Sorulur

Altınordu’da Meclis CHP’li Üyelerden Sorulur

CHP Altınordu Belediye Meclisi
CHP Altınordu Belediye Meclisi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Üyeler Altınordu Belediye Meclisi’nde Zafer Kazandı

Altınordu Belediye Meclisi’nde bugün gerçekleştirilen seçimlerde CHP’li üyeler büyük bir başarı elde etti. Meclis Başkanvekilliği, Katip Üyelikler ve Belediye Encümeni için yapılan seçimlerde tamamı CHP’li adaylar kazandı.

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin liderliğinde yapılan meclis toplantısında, 17 CHP, 12 AK Parti ve 2 İYİ Parti üyesi bulunuyordu. Meclis Başkanvekilliği, Katip Üyelikler ve Belediye Encümeni için yapılan seçimlerde CHP’li adaylar açık bir üstünlük sağladı.

Meclis 1. Başkanvekili olarak Hasan Karamustafaoğlu, Meclis 2. Başkanvekili olarak ise Yelda Dalak seçildi. Katip Üyeliklerde ise Buse Aydın ve Davut Çağan Yılmaz asil üyeler olarak göreve başladı. Yedek Katip Üyeliklerde ise Nuray Ataoğlu ve Mustafa Aydemir görev alacak.

Belediye Encümen Üyelikleri ise Hamdi Salih Kalyoncu, Bahadır Baş ve Bayram Yazan tarafından dolduruldu. Bu sonuçlarla birlikte CHP’li üyeler, Altınordu Belediye Meclisi’nde önemli bir çoğunluğa sahip oldu ve belediye organlarında etkin bir şekilde temsil edilecekler. Bu zafer, CHP’nin Altınordu’daki gücünü bir kez daha gösterdiği bir dönem olarak kaydedildi.

Giriş Yap

Ünye Haber-Alp Tv-Ünye Tv-Ünye Haberleri-Haber Ünye-Alp Haber-Alp Medya Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!