USD34,27
EURO37,09
GBP44,36
BIST8.714,69
GR. ALTIN3.004,62
BTC2.314.380,53
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Tokat’ta ki Deprem Ünye’de de Hissedildi

Tokat’ta ki Deprem Ünye’de de Hissedildi

Tokat Suluova Merkezli Deprem Ordu’da da Hissedildi
Tokat Suluova Merkezli Deprem Ordu’da da Hissedildi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokat’ın Suluova İlçesinde 5.99 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Tokat’ın Suluova ilçesi merkezli olarak kaydedilen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Ordu ve Samsun gibi çevre illerden de hissedildi. Deprem anında Ünye’de yaşayan vatandaşlar da şiddetli sarsıntıyı yoğun olarak hissetti. Deprem anında panik yaşanırken, herkes kendini dışarı attı.

Ünye'de deprem paniği 1
Ünye’de deprem paniği 1

Depremin yaklaşık bir dakika sürdüğü bildirilirken, bölgedeki vatandaşlar güvenli alanlara kaçarak sarsıntının etkisinden korunmaya çalıştı. İlk belirlemelere göre, deprem sonucunda herhangi bir can kaybı veya maddi hasar olmadığı bildirildi.

Ünye'de deprem paniği 1
Ünye’de deprem paniği 1

Yetkililer, depremin ardından bölgede olası artçı sarsıntılara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Deprem sonrası hasar tespit çalışmalarının başlatıldığı ve gerekli önlemlerin alınacağı açıklandı.

Depremin neden olduğu panik ve endişe, bölgedeki vatandaşların deprem önlemlerine ve afet planlarına olan hassasiyetini bir kez daha artırdı.

Giriş Yap

Ünye Haber-Alp Tv-Ünye Tv-Ünye Haberleri-Haber Ünye-Alp Haber-Alp Medya Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!