USD34,19
EURO37,07
GBP44,73
BIST9.002,34
GR. ALTIN2.978,17
BTC2.311.988,08
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Tasarruf Tedbirine Takılmadı

Tasarruf Tedbirine Takılmadı

Akkuş Niksar Yolu
Akkuş Niksar Yolu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünye Akkuş yolu tasarruf tedbirine takılmadan yapımına kaldığı yerden devam edeceği müjdesi verildi. Ordu Milletvekili Mahmut Özer bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi. “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızı ziyaret ederek yapımı devam eden Ünye – Akkuş – Niksar yolunun ödenek ihtiyacını sayın bakanımıza ilettik. Ünye-Akkuş-Niksar yolunun mevcut ödeneğinin üç katına çıkartan sayın Bakanımıza Ordulu hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Milletvekili Özer, Ulaştırma Bakanlığına Konunun Ehemmiyetini İyi Anlattı

Maliye ve Hazine Bakanı Mehmet Şimşek’in geçtiğimiz günlerde açıladığı ve %65 tamamlanmayan devlet yatırımları 3 yıl süreyle askıya alınacak denmesi üzerine harekete geçen Ordu Milletvekili Mahmut Özer’in Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile görğşerek Ünye Akkuş – Niksar yolunun önemine vurgu yapılarak, tasarruf tedbirleri kapsamına alınmaması gerektiğini anlatarak yolun yapımının devam etmesini sağlamış oldu.

Daha Önce Tasarruf Tedbirleri Önce Ünye’den Başlardı

Bilindiği gibi geçtiğimiz zamanlarda da devletin uyguladığı tasarruf tedbirlerine önce Ünye’den başlanırdı, Kültür sitesinde olduğu gibi, bu dönemde sözü geçen bir Milletvekilimiz olduğu için çok şanslıyız.

Giriş Yap

Ünye Haber-Alp Tv-Ünye Tv-Ünye Haberleri-Haber Ünye-Alp Haber-Alp Medya Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!