Ünye Farkını Bu Flimle Tekrar Gösteriyor

Yapımcılığını Gennaİstanbul’un üstlendiği, Baş rollerinde Uğur Yücel, Hülya Avşar ve Mehmet Özgür’ün olduğu “Aşkın Dünkü Çocukları” adlı sinema filminin bir aylık çekimleri Ünye’de tamamlandı.

Yapımcı A.Selim Tuncer Filmin Başrol Oyuncuları Uğur Yücel ve Hülya Avşar ile birlikte
Yapımcı A.Selim Tuncer Filmin Başrol Oyuncuları Uğur Yücel ve Hülya Avşar ile birlikte

Her kes şunu sordu niye Ünye, bu soruyu niye sorarız onu da bilmiyorum, Ünye’nin ne eksiği var da bu soruyu sorarız. Ünye bir kere doğal güzelliğinin yanı sıra sinema ve dizi filimler için doğal plato. ikincisi filmin yapımcısı A. Selim Tuncer Ünye’li kendi memleketinde bir sinema filmi çekiyor. Hem de öyle böyle değil, filmin konusundan alalım da, en baştaki oyuncusu ile en sonda ki oyuncular bile kalite, hepsi bilerek ve özenle seçilmiş karekterler.

Aşkın Dünkü Çocukları filminin oyuncuları Çakırtepedeler
Aşkın Dünkü Çocukları filminin oyuncuları Çakırtepedeler

Bir ay burada film çekildi ama tabi bunun öncesi var oralara fazla değinmeyeyim, yoksa uzar gider. Gelelim gelecekte bu filmin Ünye’ye katacakları çok, ancak bizlerin bu filme katacağımız değerler neler, hepimiz bir köşeye çekildik izledik, hiç kimse de (Bir kaç kişi hariç) Selim bey, Selim abi bir yardıma ihtiyaç var mı, elimizden bunlar gelir deyip soran olmadı. yazılacak aslında çok şeyler varda ben yine yazmıyorum. Çünkü A. Selim Tuncer yine bana kızar, olsun Hamza sen yine öyle yaz ma der. Ünye’ye çok değer verdiği için yine bir laf ettirmiyor. Verilen sözler ve alınan netice arasında dağlar kadar fark var.

Aşkın Dünkü Çocukları filminden bir sahne
Aşkın Dünkü Çocukları filminden bir sahne

Netice itibarı ile Ünye tarihi bir ay yaşadı, bu film Ünye’ye para girdisi sağladı, Ünye yine Karadeniz’in kalbi olduğunu bu film ile bir kez daha ispatlamış oldu. Tabii bunu 2025 Yılının Ocak ayında Film Vizyona girince anlayacağız. İşte o zaman hep kenardan izleyenler keşke bizde orada olsaydık diyecekler ama iş işten çoktan geçti.

Aşkın Dünkü Çocukları filminden bir sahne 1
Aşkın Dünkü Çocukları filminden bir sahne 1

Ünye’de sinema filmi için ilk meşaleyi “Randıman” filmi yaktı, ardından “Kod 72” (Her ne kadar vizyona giremesede ilerde sinemalarda yerini alacak) ve “Aşkın Dünkü Çocukları” ile devam ediyor ve etmeyede devam edecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu