USD34,10
EURO38,09
GBP45,59
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.161.883,56
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ünye Kadın Futbol Kulübü Tarih Yazmaya Devam Ediyor. Fenerbahçe’yi Kendi Sahasında Ağırlıyor

Ünye Kadın Futbol Kulübü Tarih Yazmaya Devam Ediyor. Fenerbahçe’yi Kendi Sahasında Ağırlıyor

Ünye Kadın Futbol Kulübü: Tarih Yazmaya Devam Ediyor
Ünye Kadın Futbol Kulübü: Tarih Yazmaya Devam Ediyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünye Kadın Futbol Kulübü, takım sporlarında, özellikle futbol branşında şehrimizi en üst ligde temsil eden ilk ve tek kulüp olma başarısını göstermektedir. Kulübümüz, ülkemizin en prestijli liglerinden biri olan Turkcell Kadın Futbol Süper Liginde mücadele ediyor.

Son dört yılda 3. Lig, 2. Lig ve geçtiğimiz sezon 1. Lig şampiyonluğu elde eden Ünye Kadın Futbol Kulübü, şehrimize yeni bir heyecan katarken, ulusal alanda ilçemizin ve şehrimizin tanıtımına da büyük katkı sağlamaktadır. Bu başarılar, kulübün kurumsal kimliğini ön plana çıkararak gerçekleştirilmektedir.

Ünye Kadın Futbol Kulübü: Tarih Yazmaya Devam Ediyor

Turkcell Kadın Süper Ligi, 90 milyona yaklaşan güzide ülkemizin en üst ligi olup, bu ligde yer almak ve Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor gibi devlerle aynı sahayı paylaşmak hem yorucu hem de gurur vericidir. Bu gurur, hepimizin ortak sevinci.

Elbette kazanacağımız maçlar olacak; ancak kaybedeceğimiz maçlar da olacaktır. Önemli olan, Ünye’mize kattığımız bu yeni heyecanı sportmenlik meşalesi altında sürdürebilmektir.

Futbol tarihinde, Ünye’nin dört büyüklerini ilk kez misafir etmenin heyecanını tüm Ünye olarak birlikte yaşayalım! Taraftarlarımızın desteğiyle, daha nice başarılara imza atmak dileğiyle!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ünye Haber-Alp Tv-Ünye Tv-Ünye Haberleri-Haber Ünye-Alp Haber-Alp Medya Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!