USD34,24
EURO37,63
GBP45,08
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.144.457,06
  1. Haberler
  2. Ünye
  3. Yaşanabilir Şehir İçin Bir Araya Geldiler

Yaşanabilir Şehir İçin Bir Araya Geldiler

Ünye Müteahhitler Derneği
Ünye Müteahhitler Derneği
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünye’de faaliyet gösteren müteahhitler, dernek çatısı altında birleşerek sektörün sorunlarına çözüm üretmek ve yaşanabilir bir şehir için iş birliği yapma amacıyla ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

Ünye’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhitler, daha güçlü bir sektör yapısı ve sürdürülebilir şehirleşme için dernek çatısı altında bir araya geldi. 60 müteahhitin katılımıyla gerçekleştirilen bu girişimin ilk adımı, kahvaltı organizasyonuyla kutlandı. Derneğin başkanlığına seçilen Osman Şimşek liderliğinde yapılan toplantıda, sektörün mevcut durumu ve gelecekteki yol haritası ele alındı.

Müteahhitlerden Ortak Yol Haritası

Ünye Müteahhitler Derneği-2
Ünye Müteahhitler Derneği-2

Toplantı kapsamında, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu ekonomik sıkıntılar ve inşaat sektörünün bu süreçte nasıl bir strateji izlemesi gerektiği üzerine görüş alışverişi yapıldı. Sektördeki sorunların tespit edilmesi ve çözüm odaklı adımların atılması gerektiğine dikkat çekilen toplantıda, öncelikli olarak yerel dinamiklere uyum sağlayacak bir çalışma planı oluşturuldu. Osman Şimşek, inşaat sektörünün yaşadığı sıkıntıların üstesinden gelebilmek için özverili bir yaklaşıma ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Müteahhitler, Ünye’de yaşanabilir bir şehir yaratma hedefiyle hareket ettiklerini belirterek, her ay düzenli toplantılarla bu hedef doğrultusunda ilerleme kaydedileceğini açıkladı. Başkan Şimşek, “Her ay muntazaman toplanarak gelişmeleri ve değişen dinamikleri değerlendireceğiz. Sektörün sorunlarını ortak akılla çözmek için bu toplantılar kritik önem taşıyor” ifadelerini kullandı.

Yeni kurulan derneğin, sektördeki yerel sorunlara çözüm bulmanın yanı sıra, Ünye’nin modernleşme sürecine katkıda bulunması bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ünye Haber-Alp Tv-Ünye Tv-Ünye Haberleri-Haber Ünye-Alp Haber-Alp Medya Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!