USD34,24
EURO37,63
GBP45,08
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.127.219,39
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Hastanede Görevli Kadını Bıçaklayan Güvenliğin İfadesi Ortaya Çıktı!

Hastanede Görevli Kadını Bıçaklayan Güvenliğin İfadesi Ortaya Çıktı!

Görevli Kadını Bıçaklayan Güvenliğin İfadesi
Görevli Kadını Bıçaklayan Güvenliğin İfadesi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu Üniversitesi Hastanesinde yaşanan olay ile bir kadın yaralandı. Bunun üzerine kadın ameliyata alınırken güvenlikçinin ifadesi şok etti. Detaylar haberimizde…

ORDU Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Temizlik görevinde bulunan Mehtap G (40) ile yanındaki Mustafa G. Bıçaklandı. Bıçaklayan kişiyse güvenlik görevlisi Orhan Görmüş (46) olduğu aktarıldı. Savcılık ifadesinde Görmüş, daha önce birlikteliği olduğunu söyledi. Özellikle başka biri ile yakınlaştığı için bu nedenle bıçakladığını açıkladı. Olay yerinde şok olan kadın yaralandı.

Olay Poliklinik Servisinin Önünde Gerçekleşti

Altınordu ilçesinde yer alan Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli güvenlik görevlisi Orhan Görmüş, Poliklinik servisinin önünde Mehtap G. İle karşı karşıya geldi. Olay saat 11.00 sıralarında gerçekleşti. Henüz bilinmeyen bir neden üzerine tartşma çıktı ve güvenlikçi üzerinde bulundurduğu bıçağı Mehtap G’ye salladı. Yaralanan kadın yanında bulunan Mustafa G. İse olaya müdahale etmeye başladı. Ancak o da yaralandı.

Güvenlikçinin başka birisiyle yakınlaşmış olduğu düşüncesiyle ve bıçaklamak istediği bilinenler arasında yer alıyor. Emniyette yapılan işlemlerin ardından ifadeler ortaya çıktı. Sonradan alınan ifadeyle birlikte güvenlikçinin olay sırasında sinir krizi geçirdiği anlaşıldı. Bunun üzerine ise Mehtap G. Bıçaklandı ve acil olarak ameliyata alınmak durumuna kalındı.

Kadın Ameliyata Alındı

Olayın bir hastane önünde gerçekleşmesi sayesinde kadının hemen acil müdahale imkanı olduğu kaydedildi. Orhan Görmüş ve Mustafa G. İse olay sırasında sadece elinden yaralandı. Çok sayıda bıçak darbesiyle karşı karşıya kalan Mehtap G. İse bir darbede akciğerlerinin bulunduğu kısma aldı. Bunun üzerine hemen ameliyata alındı. Tam olarak ameliyat iki saat sürdü ve sonunda hayati tehlikeyi atlattı.

Ölümün kıyısından dönen kadın yoğun bakımdan çıktı. Hastanenin acil servisinde diğer kişiler ayakta tedavi edildi. Kısa süre içerisinde polis ekipleri olay yerine intikal etti. Güvenlikçinin sadece konuşmak için kadınının yanına gittiği ve bu esnada başka biriyle birlikte olduğunu düşünerek sinirlenip bıçakladığı anlaşıldı. Savcılıkta verdiği ifadenin ardından Orhan Görmüş tutuklandı. Mehtap G’nin durumunun iyi olduğu aktarıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ünye Haber-Alp Tv-Ünye Tv-Ünye Haberleri-Haber Ünye-Alp Haber-Alp Medya Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!