USD34,26
EURO37,59
GBP44,85
BIST8.949,00
GR. ALTIN2.882,60
BTC2.132.851,32
  1. Haberler
  2. Fatsa
  3. Fatsa’da Kahreden Kaza! 1 Ölü

Fatsa’da Kahreden Kaza! 1 Ölü

featured
Kahreden Kaza
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaşanan üzücü kazada, kamyondan devrilen tomruklar bir otomobilin üzerine düştü ve sürücü Yusuf Dikme olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, Düğünlük Mahallesi’nde meydana geldi. 33 yaşındaki D.S.’nin kullandığı 60 NP 388 plakalı tomruk yüklü kamyonun bağlantı halatlarının kopması sonucu, kamyonun taşıdığı ağır tomruklar yola savruldu. Tam bu sırada karşı şeritten gelen Yusuf Dikme’nin kullandığı 52 EY 155 plakalı otomobil, devrilen tomrukların altında kaldı. Tomrukların şiddetiyle otomobil yoldan çıkarak fındık bahçesine savruldu. Üzerine yuvarlanan tomruklarla birlikte, araçta sıkışan sürücü için hemen sağlık ekiplerine haber verildi.

Fatsada Kaza
Fatsada Kaza

Sağlık ekipleri, olay yerine geldiklerinde Yusuf Dikme’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Dikme, Fatsa ilçesinde bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Dikme’nin cenazesi Fatsa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri, kazayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı. Tomrukların bağlantı halatlarının nasıl koptuğu ve kazaya neden olan diğer etkenler araştırılıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ünye Haber-Alp Tv-Ünye Tv-Ünye Haberleri-Haber Ünye-Alp Haber-Alp Medya Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!