USD34,28
EURO37,21
GBP44,78
BIST9.053,35
GR. ALTIN2.980,81
BTC2.324.572,50
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Okul Bahçesinde Minik Miray’ı Ezip Ölümüne Neden Olan Öğretmen Açıklamasıyla Şok Etti!

Okul Bahçesinde Minik Miray’ı Ezip Ölümüne Neden Olan Öğretmen Açıklamasıyla Şok Etti!

Okul Bahçesinde Minik Miray’ı Ezip Ölümüne Neden Olan Öğretmen Açıklamasıyla Şok Etti!
Okul Bahçesinde Minik Miray’ı Ezip Ölümüne Neden Olan Öğretmen Açıklamasıyla Şok Etti!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu’da gerçekleşen olayda 7 yaşındaki Miray okul bahçesinde hayatını kaybetti. Olay talihsiz bir kaza sonucu meydana geldi. Detaylar haberimizde…

Ordu’da okula giden birinci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Miray Arslan’a cipiyle çarparak ölümüne neden olan beden eğitimi öğretmeni Banu Kaya tutuklandı. Tutuklandığı davanın ikinci duruşması görüldü. Kaya savunmasını yaptı ve üzgünüm demekle yetindi.

Kaza 2 Eylül’de meydana geldi. Saat 09.00 sıralarında Altınordu ilçesinde Gazi İlkokulu’nda meydana gelen olayda minik yavrumuz hayata gözlerini yumdu. Miray olay yerine cipin çarpmasıyla ağır yaralandı ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Ancak talihsiz çocuk, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Olayın hemen ardından Kaya direkt mahkemeye çıkarıldı.

“Olay Nedeniyle Üzgünüm”

Olay sırasında cipiyle minik bir kızı ezip ölümüne neden olan Banu Kaya, tahliyemi talep ediyorum. Mahkemede verdiği savunmasında kendisinin sınava hazırlanan çocukları olduğunu yineledi ve mütalaayı kabul etmedi. İki taraf içinde zor bir durum olduğunu ve yaşanan olay için üzgün olduğunu dile getirdi.

Banu Kaya Ordu 5.Asliye Ceza Mahkemesinde yargılandığı davada ikinci kez duruşmaya getirildi. Öğretmen Banu Kaya, sanık sıfatı ile katıldı. Duruşmaya ise Efirli E Tipi cezaevinden SEGBİS ile bağlandı. Ayrıca duruşmaya Eda ve Yakup Arslan çifti de katıldı. Avukatlar da duruşmada hazır bulundular.

Öğretmen Tutuklandı

Savcı mütalaasında görüş alanının kısıtlı olmasına rağmen kontrolsüz bir şekilde sağa dönüş yapması nedeniyle yayayı fark edemediği belirtilmiştir. Ayrıca özen yükümlülüğüne aykırı hareket bulunması nedeniyle asli kusurlu bulunmuştur. Savcı, tutuklu yargılanan beden eğitimi öğretmeni Banu Kaya’yı bilinçli taksirle ölüme neden olma suçundan yargılanmasına devam edilmesini istedi.

Mahkeme heyeti mahkemede sanığı ve müşteki avukatlarını dinledi ve kararını ver. Sanık hakkında özellikle somut suç şüphesine sahip kanıtların olması nedeniyle tutukluluk kararına devam edildi. Adli kontrol hükümlerinin ise yetersiz kalacağına karar verildi. Banu Kaya ise savunmasında ise öğrencilerinin olduğunu ve ben de ailenin yerinde olabilirdim diyerek tahliyesini istedi. Ancak ikinci duruşmada karar değişmedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ünye Haber-Alp Tv-Ünye Tv-Ünye Haberleri-Haber Ünye-Alp Haber-Alp Medya Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!