USD34,19
EURO37,07
GBP44,73
BIST9.002,34
GR. ALTIN2.978,17
BTC2.311.988,08
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. TOSFED Genel Kurulu İçin ORDU’dan 2 Delege ÜNOFF’tan!

TOSFED Genel Kurulu İçin ORDU’dan 2 Delege ÜNOFF’tan!

TOSFED
TOSFED
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Genel Kurulu, Ankara Hilton Otel’de gerçekleştirilen başkanlık seçimleriyle tamamlandı. Ordu’yu temsilen, Ünye Offroad Yunus Emre Spor Kulübü’nden (ÜNOFF) iki delege genel kurulda oy kullandı. TOSFED Ordu İl Temsilcisi ve ÜNOFF Kulüp Başkanı Alper Argan, ÜNOFF üyeleri Mustafa Uslucan ve Süleyman Okuyucu’nun Ordu’yu temsil etmesinden duyduğu gururu dile getirdi.

Başkan Argan, “Mevcut başkanımız Sn. Eren Üçler Toğrağı’na destek olmak için buradayız. Ordu’dan oy kullanacak iki delegenin de kulübümüzden olması bizler için büyük bir onur ve gururdur” dedi. Ayrıca Argan, her yıl delegelik için geleneksel yarış düzenlenmesi gerektiğini, ÜNOFF’un Türkiye’de tescilli 32 kulüpten biri olduğunu ve her yıl düzenli olarak offroad yarışlarına ev sahipliği yaptığını belirtti.

Ankara’da gerçekleşen genel kurulda, Ordu’nun iki delegesi, ÜNOFF üyeleri Mustafa Uslucan ve Süleyman Okuyucu, başkanlık seçimlerinde oylarını kullanarak Ordu’yu başarıyla temsil etti. ÜNOFF, yalnızca yarışlar değil, aynı zamanda birçok sosyal proje ve etkinlikle de Türkiye’de otomobil sporları camiasında öne çıkıyor.

Ordu TOSFED İl Temsilcisi Alper Argan, bu organizasyonun Ordu ve Ünye için önemine değinerek, kulübün başarısının sadece sportif alanda değil, sosyal projelerde de etkin olduğunu vurguladı. TOSFED Genel Kurulu, Ordu’nun bu güçlü temsiliyetiyle, bölgedeki otomobil sporları faaliyetlerinin daha da gelişmesi için önemli bir adım olarak kaydedildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ünye Haber-Alp Tv-Ünye Tv-Ünye Haberleri-Haber Ünye-Alp Haber-Alp Medya Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!