USD34,16
EURO38,17
GBP45,72
BIST9.777,46
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.249.390,71
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ünye’de Bıçaklı Kavga! Esnaf Tartışması Kanlı Bitti

Ünye’de Bıçaklı Kavga! Esnaf Tartışması Kanlı Bitti

Orduda Kavga
Orduda Kavga
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu’nun Ünye ilçesinde meydana gelen bir kavga, bıçaklı saldırıyla sonuçlandı. İlçenin Liseler Mahallesi Santral Sokak’ta yaşanan olayda, esnaf İdris Ç. ile Uğur Y. arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Uğur Y., yaşanan gerginlik sırasında İdris Ç.’yi bıçakla yaraladı.

Olayın Ardından Acil Müdahale

Kavganın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. 112 Acil Sağlık ekipleri hızla olay yerine ulaşarak yaralı İdris Ç.’ye ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Durumu stabil olan yaralı, tedavi edilmek üzere Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık ekipleri, İdris Ç.’nin genel durumunun iyiye gittiğini ifade etti.

Gözaltı ve Devam Eden Soruşturma

Olayın şüphelisi Uğur Y., polis ekipleri tarafından kısa sürede gözaltına alındı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Kolluk kuvvetleri, olayın neden ve nasıl gerçekleştiğini belirlemek amacıyla kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Bıçaklı saldırının yaşandığı bu olay, Ünye ilçesinde kısa süreli bir gerginlik yaratırken, yetkililer olayla ilgili detaylı incelemelerin sürdüğünü belirtti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ünye Haber-Alp Tv-Ünye Tv-Ünye Haberleri-Haber Ünye-Alp Haber-Alp Medya Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!